• м. Київ, б-р. Кольцова, 14Л
    Режим роботи Пн-Пт: з 10:00 до 18:00
    Нед: з 11:00 до 17:00

Люстри в стилі прованс

 Вишуканість у всьому - це тренд

Інтер'єри в цьому стилі відрізняє простота й одночасно вишуканість. По факту це європейське кантрі на французький манер. В основному це приміщення у світлих тонах з меблями ледве темніше або світліше основних квітів не порушує загальну світлу колірну гаму ( у жодному разі не похмуру).

Підбираючи світильник у вітальню такого інтер'єру необхідно в першу чергу не порушити гармонію простору, він не повинен бути предметом, що виділяються або контрастним на тлі інших елементів інтер'єру, головне правило простота й елегантність.

Що таке світильник у стилі прованс?

Очевидно, що люстра в стилі прованс - це світильник у класичному стилі. Її дизайн підкреслює стародавня конструкція, а також використовуються матеріали, це, звичайно, металеві плавно вигнуті елементи, повторюються вигин виноградної лози. Вони можуть бути куті справжні або декоративні, состаренное дерево. 
 
До класики провансу можна віднести й справжню кераміку, з імітацією натуральних свічників і свіч, кришталеві елементи, скляні або ганчіркові абажури. Світло повинен бути м'яким, ненав'язливим, не яскравим, максимально природнім не білий^-білим-холодно-білим.
 
Варто сказати про колір нової люстри в стилі прованс, найбільше часто використовуються кольори й комбінації:
  • кремовий,
  • білий,
  • зелений^-зелений-блідо-зелений,
  • пісковий,
  • жовтий^-жовтий-приглушено-жовтий,
  • лавандовий,
  • світло-блакитний.
Залежно від розмірів світильника й самого приміщення, це може бути люстра у вітальню на дві^-двох-одну-дві лампочки або багатолампова система з можливістю включення частини з них, є варіанти з можливістю плавного регулювання. 
 
Такі джерела світла найбільше підходять для гостінних, коли їх розташовують над столом або як люстри в спальню, завдяки м'якому комфортному світлу.

Де купити люстру в стилі прованс із гарантією?

Вибираючи онлайн магазин, щоб купити люстру в стилі прованс зверніть увагу на наші ціни. Ми пропонуємо тільки перевірені надійні вироби відомих брендів. Усі наші товари мають гарантію. 
 
Удалих покупок вам і комфортного висвітлення!

Питання відповідь

Підійде чи люстра прованс в інтер'єр кантрі?

— Немає не підійде це різні стилі, хоч і мають схожі стародавні елементи

Підійде чи люстра в стилі прованс для кухні?

— Однозначно, але не рекомендуємо моделі з ганчірковими абажурами, за ними буде складно доглядати

Яку гарантію мають Ваші люстри?

— Потрібно розглядати в розрізі виробника або бренда, у середньому 12 місяців.
Останні відгуки