• м. Київ, б-р. Кольцова, 14Л
    Режим роботи Пн-Пт: з 10:00 до 18:00
    Нед: з 11:00 до 17:00

Настінні споти

У багатьох інтер'єрах висвітлення виконує не тільки функціональну, але й декоративну роль. Це досягається за рахунок використання різних видів світильників: люстр, бра, торшерів і т.д. Сучасним розв'язком стануть настінні поворотні світильники або споти. З їхньою допомогою можна оригінально освітити кожне приміщення, зробити акцент на різних елементах інтер'єру. Більш докладно про те, що собою представляє даний вид світильників і де купити настінний спот за низькою ціною далі.

Настінні споти: особливості й види

Світильник-Спот – це різновид освітлювальних приладів, який зовні нагадує звичайне бра, але має свої конструкційні особливості. Головна особливість полягає в абажурі, який збирає світловий потік у промінь, крім цього світильник можна направляти в потрібну сторону. Кріпляться споти на стіну або стеля. Завдяки цим особливостям легко зробити світлий і різноманітний інтер'єр.

Існує кілька основних видів настінних спитав:

  • Поворотні – сучасні функціональні світильники з надійним поворотним механізмом, який дозволяє направити світловий потік. Настінні поворотні світильники відмінно підходять для висвітлення всього приміщення або окремих зон.
  • Світлодіодні – самий економічний вид спитав. Успішно використовується в житлових приміщеннях, гаражах, на дачах, промислових підприємствах. При цьому основним типом ламп спитав є галогенні лампочки. Вони менш економічні, при цьому їх можна регулювати по яскравості світіння за допомогою діммера.
  • Бра-споти – світильники, дизайн яких більше нагадує звичні бра. Установлюючи настінні поворотні світильники у вигляді бра, ви створюєте домашню атмосферу й затишок, вони відмінно підійдуть у якості дитячого настінного світильника. Незважаючи на свою красу, даний різновид спитав також виконує функціональну роль.

Поворотні світильники на стіну – це для низьких стель?

Проблема вибору відповідного світильника для низьких стель знайома багатьом. Дійсно, настінні поворотні світильники часто використовують у кімнатах з низькими зводами для економії простору. Однак це не виходить, що настінні споти можна застосовувати тільки в цьому випадку. У більших приміщеннях з високими стелями також часто використовують настінні поворотні світильники, оскільки завдяки ним можна освітити темні ділянки інтер'єру, створити комфортні умови для читання книг, зробити підсвічування для картин і інших декоративних елементів.

Від чого може залежати ціна поворотного світильника

Визначальні фактори, від яких залежить ціна поворотного світильника в Києву й в інших регіонах:

Матеріал. Настінні поворотні світильники виготовляються із пластику, металу й скла. Бюджетними вважаються моделі із пластику, однак якість цього матеріалу також може відрізнятися від моделі до моделі. Далі йдуть настінні споти з металу й скла.

Дизайн. Більшість різновидів спитав мають лаконічний дизайн, але існують так називаються дизайнерські моделі, ціна яких буде відрізнятися.

Фірма-Виробник. Знамениті бренди по виробництві освітлювальних приладів можуть завищувати ціну на поворотні світильники на стіну.

Поворотний механізм. Надійність поворотного механізму й складність його реалізації в різних моделях спитав також можуть відрізнятися, що відіб'ється на вартості.

Тип джерела світла. У настінних поворотних світильниках найчастіше застосовується два основні типи джерела світла: галогенні й світлодіодні лампочки.

В Україні купити настінний поворотний світильник за доступною ціною можна в інтернет-магазині висвітлення «Салон Люстр». Тут ви також знайдете такі товари, як люстра для кухні, світильники в інші житлові й нежитлові приміщення. У кожного клієнта інтернет-магазину є можливість оформити доставку світильника в будь-яке місто країни.

Останні відгуки