• м. Київ, б-р. Кольцова, 14Л
    Режим роботи Пн-Пт: з 10:00 до 18:00
    Нед: з 11:00 до 17:00

Підвісні світильники для кухні

Простота й надійність конструкції, різноманітність асортиментів, унікальні дизайнерські розв'язки зробили підвісні світильники для кухні одними із самих затребуваних на ринку освітлювальної техніки. Зацікавлені? Тоді ви звернулися на адресу! Адже в інтернет-магазині «Салон Люстр» представлений приголомшливий вибір світильників на будь-який смак по самих демократичних цінах в Україні.

Інтер'єр визначає дизайн

Якщо прописати в пошуковому браузері «підвісні світильники для кухні фото», ви знайдете масу цікавих варіантів висвітлення, здатного перетворити інтер'єр, зробивши його стильним і затишним. Більшість сучасних моделей є в нашому каталозі, тому не варто ходити далеко.

Підвісні світильники для кухні — популярний метод зонування простору, поряд з такими освітлювальними приладами, як: поворотні споти, бра, настінні світильники. З їхньою допомогою можна ефектно підкреслити певні моменти дизайну, додавши в загальне оздоблення приміщення різноманітність. Для локалізації висвітлення в тієї або іншій зоні ви можете купити підвісний світильник над столом або над робочою зоною.

Головна особливість світильників підвісного типу — це регулювання висоти. Напроти, стельова кухонна люстра не має такої можливості. Підвісні світильники для кухні здатні створити яскравий потік світла над обіднім столом або так називаються островом, при цьому інші об'єкти обкутані таємничим півмороком.

Сучасні підвісні світильники для кухні виготовляються з дерева, металу, хрому, текстилю й полімеру. Багато моделей представляють комбінацію декількох матеріалів. Вражає й різноманітність форм: класичні плафони, квадратні вироби з куванням. Крапкові джерела світла не можуть «похвастатися» такими гідностями, хоча й залишаються затребуваними поряд з підвісними. У той же час підвіси характеризуються:

  1. рівномірним висвітленням у певній зоні;
  2. широкими можливостями декорування;
  3. оптимальною комбінацією стилю й технологій;
  4. доступністю в плані цінової політики.

Купити підвісні світильники для кухні в Києву можна в різних стилях, причому їх конструкторські особливості дають волю для дизайнерської думки. На піку популярності:

  • вінтаж;
  • кантрі;
  • модерн;
  • ганьби-тік;
  • лофт;
  • флористика.

Мають успіх і класичні варіанти, а також моделі в східному дусі.

Від чого залежить ціна підвісного світильника для кухні?

Вартість підвісних світильників, природно, може відрізнятися. Ціна залежить від декількох факторів:

  1. бренд і країна-виробник;
  2. використовуються матеріали;
  3. складність конструкції й технологічного розв'язку.

Якщо звернутися в компанію «Салон Люстр», підвісні світильники для кухні купити можна за ціною, яка значно нижче ринкової. Будучи офіційним дистриб'ютором відомих вітчизняних і закордонних виробників світлотехніки, ми готові запропонувати найбільш вигідні умови покупки.

Де купити підвісні світильники для кухні?

Купити підвісний світильник для кухні недорого онлайн може кожний бажаючих на сайті нашого інтернет-магазину. Для цього слід залишити заявку або подзвонити по зазначеному номеру телефону. 

Питання відповідь

У вас є виставочний зал?

— Звичайно! Він перебуває в Києву за адресою: бульвар Кольцова, 14Л. Там ви зможете не тільки побачити різноманітний асортименти, але й купити будь-який товар, що сподобався, .

Як одержати знижку?

Перейдіть у розділ «Акції, знижки», де є докладна інформація про те, як придбати продукцію за зниженою ціною. Також на сторінці є асортименти товарів зі знижкою.

Як вибрати без помилок?

Щоб покупка була в радість, рекомендуємо відвідати наш Блог. У розділі опубліковані цікаві статті, у яких ми висвітлюємо дане питання з різних ракурсів і даємо слушні поради.

Є чи у вас повернення?

— Так, звичайно! Якщо за якимись причинами товар не підійшов (не той колір, розмір, кріплення), його завжди можна повернути.
Останні відгуки