• м. Київ, б-р. Кольцова, 14Л
    Режим роботи Пн-Пт: з 10:00 до 18:00
    Нед: з 11:00 до 17:00

Спот системи

Для висвітлення сучасних інтер'єрів використовується кілька різновидів світильників. Найчастіше ця комбінація стельової люстри, різних бра, спитав, торшерів і т.д. Особливою популярністю останні роки користується так називається спот система. Це різновид світильників, за допомогою якої можна повністю організувати висвітлення всієї кімнати. Більш докладно про дану систему освітлювальних приладів і де можна купити спот систему в Києву далі в статті.

Люстра спот, розмір має значення

Що собою представляє спот система або іншими словами люстра спот? Це сучасний освітлювальний прилад, що складається з декількох світильників спрямованого світла. Спот люстра має пластикові або алюмінієві кріплення, до яких приєднуються патрони. Елементи люстри гнучкі або мають спеціальний поворотний механізм, завдяки якому можна направляти промені світла. Дуже часто спот система знаходить своє застосування в приміщеннях з невисокими стелями. У такий спосіб можна заощадити простір, ніж у випадку установки звичної стельової люстри.

Люстра з поворотними плафонами – що виграємо?

Сучасна спот система – це ефективний інструмент у руках дизайнерів інтер'єру, особливо в маленьких приміщеннях. Часто можна зустріти подібну систему, яка йде по всьому периметру кімнати, у такий спосіб увесь простір кімнати освітлений. Також окремі елементи елементи-споти можна повертати таким чином, щоб виділити окремі зони кімнати, наприклад, простір над робочим столом, підкреслити предмети декору. Відмінним розв'язком стане встановити такий світильник у коридор, оскільки ця частина житлового приміщення часто має невелику квадратуру, але при цьому потребує гарного висвітлення.

Від чого може залежати ціна системи поворотних світильників

Існує кілька основних факторів, від яких залежить вартість спот системи, серед них:

  • Матеріал. Люстра з поворотними плафонами може бути виготовлена з металу або пластику. Як правило, пластикові різновиди світильника коштують дешевше.
  • Кількість спитав. Ціна спот системи прямо залежить від кількості елементів-спитав. Мінімальне число світильників у системі – 2, верхня межа не обмежена, оскільки деякі моделі можуть приєднуватися друг до друга й утворювати більшу спот систему.
  • Фірма-Виробник. Йменням бренда додає деяку вартість до основної ціни люстри спот. Якщо ви в пошуках бюджетної моделі, то зверніть увагу на менш знамениті фірми-виробники.
  • Поворотний механізм. Люстра спрямованого світла має гнучкі елементи або поворотні механізми, за допомогою яких направляються промені світла. Ціна спот системи також буде залежати від складності реалізації поворотного механізму.
  • Тип джерела світла. У спотах найчастіше встановлюються галогенні й світлодіодні лампочки. Обоє варіанта ставляться до розряду економічних. У випадку галогенних ламп їсти можливо регулювати яскравість світла, однак світлодіоди відрізняються більш тривалим строком експлуатації.
  • Дизайн. Дизайнерські пристільні люстри апріорі коштують дорожче. Прості моделі від виробника можуть виглядати в інтер'єрах не менш ефектно.

В Україні купити сучасну люстру, спот систему за доступною ціною можна в інтернет-магазині висвітлення «Салон Люстр». Тут ви знайдете різноманітний асортименти світильників, які допоможуть організувати світло в будь-якому інтер'єрі. Здійснюючи покупку на сайті, ви можете оформити доставку по території всієї країни. Задати цікавлять питання, пов'язані з покупкою спот системи або іншого товару з каталогу інтернет-магазину, можна менеджерам по контактних номерах телефонів. 

Останні відгуки